Lentekriebels

Schud de zwaarte van de winter van je af met klank

2 april (Tweede Paasdag) van 13.30 - 16.00 uur

 

Het is bijna lente. Tijd voor bloei en in beweging komen. Schud de zwaarte van de winter van je af!

Klank is een mooie manier om je energie weer helemaal te voelen stromen. In deze workshop gaan we spelen met klank; we gebruiken de stem, instrumenten als bijvoorbeeld klankschaal of trommel en we bewegen om vrijuit klank te kunnen maken. We gaan lekker zelf aan de slag met klank en aan het einde mag je heerlijk genieten van een klankontspanning.

Heb je zin om je een middag helemaal onder te dompelen in de werking van klank? Dan is deze inspirerende workshop iets voor jou!

 

Je hoeft niet muzikaal te zijn of goed te kunnen zingen. Daar gaat het niet om. Het gaat om ontspannen, flow, ruimte, plezier en het ervaren van wat klank met je kan doen.

 

 

Zin in een ontspannen middag? Geef je dan op via: info@praktijkmeander.nl.

Jouw bijdrage € 25,- En ik zorg voor koffie, thee en iets lekkers. Welkom!

Gebruik je eigen stem

 

Gebruik je eigen stem om te ontspannen en dichter bij je diepste zelf te komen. Geen melodie, geen woorden, geen ritme, en geen harmonie -alleen het geluid van de trillende adem. Laat je stem klinken; laat het van binnenuit komen, uit je tenen, en maak je eigen zielenlied. Het gaat hierbij niet om mooi of niet mooi of goed of fout. Geen oordeel. Jouw zielenklanken mogen gehoord worden. Zij geven stem aan jouw emoties. En of het nu een schuchter 'oooo' is of een uitbundige kreet; gooi het eruit! en voel de bevrijdende werking van jouw klank!

Copyright 2017 © Meander Massage & Klankwerk PRIVACYVERKLARING