Workshops

Workshop Intuïtief werken met klankschalen

Voel je je aangetrokken tot de werking van klankschalen? Heb je een klankschaal maar weet je nog niet zo goed wat je er mee kunt? Dan is deze workshop iets voor jou!

 

Je leert eenvoudige technieken om de klankschalen te bespelen, voor jezelf en anderen. Je leert luisteren naar de boventonen en ontdekt wat klank en trilling diep van binnen met je kunnen doen. Of het nu gaat om ontspanning of om persoonlijke ontwikkeling, dat maakt niets uit. Haal meer uit je klankschaal en speel met plezier!

 

Individueel

Het is ook mogelijk om individueel of met een eigen groep deze workshop te volgen. Neem vrijblijvend contact op!

Klank & Bewustwording

Versterk je innerlijk leiderschap door klank

Waar de klank eindigt

daar begint de stilte;

maar in diezelfde stilte

bergt zich de schoonheid van de klank

Terug naar je kern

Gebruik actief je lijf en je stem en ervaar de rijkdom van de stilte. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende klankoefeningen en een visualisatie; we gebruiken de stem, instrumenten als bijvoorbeeld klankschaal en we bewegen om vrijuit klank te kunnen maken. We gaan lekker zelf aan de slag met klank en aan het einde mag je heerlijk genieten van een korte klankontspanning.

 

Heb je zin om je helemaal onder te dompelen in de ontspannen werking van klank? Dan is deze workshop iets voor jou!

Gebruik je eigen stem

 

Gebruik je eigen stem om te ontspannen en dichter bij je diepste zelf te komen. Geen melodie, geen woorden, geen ritme, en geen harmonie -alleen het geluid van de trillende adem. Laat je stem klinken; laat het van binnenuit komen, uit je tenen, en maak je eigen zielenlied. Het gaat hierbij niet om mooi of niet mooi of goed of fout. Geen oordeel. Jouw zielenklanken mogen gehoord worden. Zij geven stem aan jouw emoties. En of het nu een schuchter 'oooo' is of een uitbundige kreet; gooi het eruit! en voel de bevrijdende werking van jouw klank!

"De Klankschalen workshop vond ik erg leuk om te doen. Jeanine vertelt boeiend en weet veel over de klankschalen en kloppers. Prettig was dat we mochten ervaren hoe het verhaal van Jeanine klopte met de beleving van de verschillende klanken die we zelf mocht maken. Een aanrader."

Copyright 2017 © Meander Massage & Klankwerk PRIVACYVERKLARING