Workshops

"De Klankschalen workshop vond ik erg leuk om te doen. Jeanine vertelt boeiend en weet veel over de klankschalen en kloppers. Prettig was dat we mochten ervaren hoe het verhaal van Jeanine klopte met de beleving van de verschillende klanken die we zelf mocht maken. Een aanrader."

Waar de klank eindigt

daar begint de stilte;

maar in diezelfde stilte

bergt zich de schoonheid van de klank

Workshop Intuïtief werken met klankschalen

Voel je je aangetrokken tot de werking van klankschalen? Heb je een klankschaal maar weet je nog niet zo goed wat je er mee kunt? Dan is deze workshop iets voor jou!

 

Je leert eenvoudige technieken om de klankschalen te bespelen, voor jezelf en anderen. Je leert luisteren naar de boventonen en ontdekt wat klank en trilling diep van binnen met je kunnen doen. Of het nu gaat om ontspanning of om persoonlijke ontwikkeling, dat maakt niets uit. Haal meer uit je klankschaal en speel met plezier!

 

Individueel

Het is ook mogelijk om individueel of met een eigen groep deze workshop te volgen. Neem vrijblijvend contact op!

 

Workshop Soul Sounding

Gebruik actief je lijf en je stem en ervaar de rijkdom van de stilte. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende klankoefeningen; we gebruiken de stem, instrumenten als bijvoorbeeld klankschaal en we bewegen om vrijuit klank te kunnen maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Copyright 2017 © Meander Massage & Klankwerk