Privacverklaring

Klank & Bewustwording

Versterk je innerlijk leiderschap door klank

PRIVACYVERKLARING

 

 

 

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

 

 

 

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.

 

Je gegevens zullen nóóit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

 

 

 

Jeanine van Weert - mei 2018

 

 

 

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

 

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

 

 

OVER MIJ

 

De website www.jeaninevanweert.nl wordt beheerd door Jeanine van Weert

 

Mijn gegevens zijn:

 

Jeanine van Weert / Praktijk Meander

 

Van Slichtenhorststraat 81

 

6524 JL Nijmegen

 

KvK nummer: 54840473

 

 

 

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?

 

Wanneer jij je online of offline aanmeldt voor een gratis weggever, het contactformulier invult, een product koopt of een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van mijn diensten, word je gevraagd om gegevens in te vullen. We verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

 

 

 

Voor- en achternaam

Bedrijfsnaam

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

E-mailadres

Website

Telefoonnummer

Skypeadres

IP-adres

BTW nummer

 

 

 

 

MET WELK DOEL GEBRUIK IK DE PERSOONSGEGEVENS?

 

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

 

 Je voornaamen e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van informatie, delen van kennis, commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook & LinkdIn advertenties. Ik doe dit alleen met gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis of betaalde webinars/trainingen, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.

 

Je voornaam en e-mailadres, die je invult bij een formulier voor het ontvangen van een gratis weggever of een gratis webinar/training, gebruik ik om je toegang te geven tot de gratis webinar/training of om de gratis weggever toe te sturen. We slaan deze gegevens op in ons e-mailmarketingsysteem Mailchimp en zullen je éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven.

Je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer en/of skypeadresdie jij invult bij een formulier voor meer informatie, wordt gebruikt om je informatie en/of een offerte te kunnen sturen. Dit formulier komt in mijn mailbox en wordt daar 2 jaar bijgehouden. Tot het moment jij een klant bij ons wordt, zetten we deze gegevens niet in ons e-mailmarketingsysteem.

Wanneer jij het contactformulier invult, hebben wij je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer en/of skypeadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.

Je voor- en achternaam, adres en emailadres gebruiken wij voor het maken en sturen van facturen als je een dienst koopt.

 Wanneer je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online webinar en/of training of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wil ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Je e-mailadres wordt dan meteen uit het bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

 

 

 

MET WIE DEEL IK JE PERSOONSGEGEVENS?

 

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailmarketingsysteem en dit gaat via de servers van Mailchimp. Mailchimp is gevestigd in de Verenigde Staten en is gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield.  Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

 

 Daarnaast delen wij gegevens, die wij verkregen hebben via het aanvragen van een gratis (of betaalde) webinar/training of het bezoeken van mijn website met Facebook en LinkedIn om zo advertentiedoelgroepen te maken.

 

Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

 

Voor informatie over het privacybeleid van LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

 

 

Er zijn nog enkele mensen die toegang hebben tot jouw gegevens waaronder de accountant en de webdeveloper,  Met deze mensen heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen.

 

 

 

WEBSHOP / Online Klankacademie

 

We gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

 

Bij een betaling in de webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of IDEAL gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door BERNASCO/ILOVEYOURBRAND niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

 

 

 

Voor – en achternaam

Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon

 

Bedrijfsnaam, adres, postcode en woonplaats

Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling

 

Telefoonnummer

Mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch.

 

E-mailadres

Bij elke bestelling ontvang je, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die wordt verzonden, zal PostNL of een ander bezorgbedrijf uit mijn naam een e-mail kunnen sturen met de track & trace code.

 

IP-adres

Jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

 

 

 

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van onze server.

 

 

 

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

 

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

 

 

 

COOKIES

 

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

 

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

 

 

 

Advertentiecookies


 

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) en LinkedIn (LinkedIn Matched Audience en LinkedIn Insight Tag). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Meer informatie over cookies van LinkedIn vind je hier.

 

 

 

Google analytics

 

Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks m’n website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. We willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter we willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben wij goede statistieken nodig.

 

Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier

 

 

 

Social media


 

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

 

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy-verklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

 

Facebook

 

Instagram

 

Twitter

 

LinkedIn

 

Pinterest

 

YouTube

 

 

 

Uitschakelen en verwijderen


 

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

 

Dingen die je altijd kunt doen:

 

Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

 

 

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Heb je verder nog vragen over mijn cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 Op mijn website kun je link(s) naar externe website(s) aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Jeaninevanweert. Het kan zijn dat deze externe website(s) gebruik maakt/maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website(s).

 

 

 

BEWAARTERMIJN

 

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

 

Wanneer jij je uitschrijft voor mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. 

 

Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.

 

 De gegevens in mijn boekhoud- en CRM-systeem bewaren wij tenminste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

 

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

 RECHTEN

 

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

 

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen.

 

 Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

 

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

 

 Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via Info@jeaninevanweert.nl

 

 WIJZIGINGEN

 

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

 

 

 

Copyright 2017 © Meander Massage & Klankwerk PRIVACYVERKLARING