Klankwerk

Klank & Bewustwording

Versterk je innerlijk leiderschap door klank

Klank raakt je

nodigt je uit

geeft voeding

aan iets wat mag helen

De helende werking van klanken

 

Klanken hebben een helende werking op lichaam en geest .Ons lichaam bestaat voor minstens 70 procent uit water. Klanken brengen water in beweging en door de trillingen gaat alles weer stromen. Een klankervaring is een zachte aanraking met helende en zuiverende klanken die je lichaam weer in een natuurlijke staat van ontspanning brengt.

 

Klankontspanning

Will jij ontspannen en even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en drukte? Laat je meevoeren door de ontspannende werking van o.a. klankschaal, drum, oceandrum en stem. Voel hoe de kracht van deze klanken voor je werken terwijl je dit in een gemakkelijke houding ervaart, zittend op een stoel of liggend op een matje.

 

Ik geef iedere maand een klankontspanningsconcert waarvoor je je kunt opgeven. Er zijn stoelen aanwezig. Wil je liever liggen? Dat kan, maar neem dan zelf een matje mee. Ook raad ik je aan een (fleece)dekentje of een slaapzak mee te nemen; door de ontspanning kun je het koud krijgen. Zie voor data en aanmelden de agenda.

In juli en agustus worden deze klankontspanningen gehouden in de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg 94 te Nijmegen. Graag van te voren aanmelden!

 

Klankontspanning eigen groep

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, een inspirerende avond met familie of vrienden of ondersteuning bij een training of cursus? Dat kan op uw locatie en in mijn praktijkruimte (max. 4 personen). Bij grotere groepen kan ik voor u de locatie verzorgen.

 

Individuele sessie

In een individuele sessie gaan we een stapje verder. Mijn klanken zijn helemaal afgestemd op jou. Dit gaat een stapje verder dan ontspannen; er wordt aangeraakt wat aangeraakt mag worden. Door te voelen en er bewust van te worden kan er heling optreden.

 

Klankcoaching

Om echt stappen te zetten biedt ik ook een klankcoaching traject.Ik werk o.a. met klanken van klankschalen, gong en stem. Klank, of liever gezegd de trilling, is een zachte maar effectieve manier om ruimte te geven aan je innerlijke stem en je bewust te maken van hoe jij reageert op bepaalde zaken en wat jij belangrijk vindt.

 

Maar je gaat ook zelf aan de slag met klanken en allerlei (stem)oefeningen die jou helpen te voelen wat er is, dichter bij jezelf te komen en los te laten.

 

Ik zou het hartstikke leuk vinden als wij samen op ontdekkingstocht gaan!

 

Mail of bel me gerust voor meer informatie. Wil je eerst kennis met mij maken? Kom dan een keer langs bij een klankontspanning of download een gratis klankontspanning.

 

 

Klankontspanning

 

Even lekker ontspannen? Luister naar een klankontspanning van Coen Tuerlings, Jeanine van Weert en Kees Peters

 

 

Copyright 2017 © Meander Massage & Klankwerk PRIVACYVERKLARING